Catch-up

Kinni jooksis. Mõte. Ja blogi ka. Proovin uuesti.
Saaremaa nädalavahetus on seljataga. Palju säravaid hetki jäi selle reisu ja ürituse sisse. Erksamalt on meeles praamisõit, kui pissihäda vetsu ajas ja kabiinis istudes valjuhääldist kõlas: "Üks pannkook moosiga, palun!", ja mul oli kange tahtmine üle tualeti öelda: "Kohe saab!". Siis on muidugi meeles suguvõsa jalgpallimats, kus lõpuks oli u. 40 inimest väljakul ja ühest pallist jäi väheks, teine võeti juurde. Rahvas müttas mööda heinamaad, kes paljajalu, kes kummikutes, kes kõhuli, kes selili - sellist komöödiat pole ammu nähtud. Lisaks jalgpallile oli veel miljon jooksumängu - söödud saslõkid, salatid ja koogid sai ilusti maha rahmeldatud. Ükski Saaremaa reis pole seni olnud ilma kaardimänguta, nii ka seekord. Kahel õhtul sai taotud seni, kuni viimane mees laua äärde magama vajus.
Kokkuvõtvalt pole nii vahvat üritust ammu olnud ja kõik jäävad ootama, et järgmine kohtumine kiiresti aset leiaks.
Ilmselt oli suguvõsa kokkutulek ka selle suve viimane suurüritus, nüüd tiksub kalender vaikselt septembri peale ja siis juba tulevad sügisesed tegevused. See tähendab regulaarseid trenniskäimisi ja tööalaseid proovilepanekuid-edasiminekuid. Mul on üle 18 aasta esimene sügis, kus kooli ei pea minema. Ausalt öeldes ma juba mõtlen, mida edasi teha, mu õppimise isu pole veel ennast ammendanud.
Sügiseks on mul paar projekti välja mõeldud. Aga ma ei saa hetkel detailidesse laskuda, sest kõik ei pruugi õnnestuda. Alati peab mingi plaan ja eesmärk olema, muidu võib liiga kauaks ühe koha peale tammuma jääda. Vihjeks nii palju, et üks plaan on füüsiline ja teine on professionaalne. Hehee.
Kui kõik hästi läheb, on mul nädala lõpus jälle arvuti olemas. Peab tunnistama, et olen täitsa nautinud vahepealset aega ilma tehnikaajastu segajateta, teler ja arvuti ei ole sugugi eluliselt vajalikud. Noh, eriti muidugi, kui tööl päev otsa nagunii ekraani peab vahtima. Igatahes lugesin ma sel suvel rohkem raamatuid, kui terve eelmise aasta peale kokku ja see on positiivne tulemus.
Üleüldse, nii hea on olla!

1 kommentaar:

Kadri ütles ...

Mnjaa... mul on ka üle pika aja sügis, kui esimene september ei tähenda minu jaoks midagi:)) Ootan põnevusega, milline see uus tunne ka on.
Tore, et hakkasid uuesti kirjutama!:)