..korter on aus ja hea..

Kell on 4.20 esmaspäeva hommikul. Umbes 3.19 ärkasin unetuse peale üles. Päris tüütu, kui aus olla. Koer on maetud nendesse rohtudesse, mille enne magamaminekut veega alla loputasin, ilmselt on mingi ergutuselement seal sees. Kokkuvõtlikult olen ma haige ja see on kohutavalt annoying.

Huvitav, et kui ärkad suures kortermajas hommikul 4 ajal üles, siis ei ole nii, et valitseb totaalne vaikus mberringi. Eriti nendes vanades nõukaaja paneelikates, kus soojustuseks on välisseina takku topitud ja heliisolatsiooniks korterite vahel on aastatega seintele kuhjatud x-kordne tapeedikiht. Ikka kostub kuskilt kellegi norskamist või peretüli või seksuaalse alatooniga helisid. Ma elasin siin aastaid ja see tundus nii normaalne, et naabrid teavad üksteise tegemisi sama hästi kui enda omi. Kui kohutav see tegelikult on, ei mingit privaatsust. Ja pole siis ime, kui kuskil poes kassajärjekorras kuuled, kuidas tädikesed arutavad, et "näe Ilme kolis Rudolfiga koos 2-toalisse korterisse kolmandale korrusele, aga 2. korruse Antsul on ju 3 tuba ja natukese aja pärast oligi Ilme hoopis Antsu kaisus. Nüüd peavad kõik koos pidusid allkorrusel, Ilme tõmbab aga lõõtsa ja Rudolf käib ka külas. Ja ise juba pensionärid, aga teevad ikka seda seksivärki nagu noored nugised". Säh sulle elu provintsis.

Und mul endiselt ei ole, aga kuulan siis muusikat natuke ja see järgnev lugu on ilgelt hea:


PS!  Kui keegi oskab öelda, miks mõned videod niimoodi üle ekraani lähevad, siis palun andke teada. Ise ei jaga ma sellest asjast ööd ega mütsi.

3 kommentaari:

sultan ütles ...

kui sa võtad youtubest selle embeddingu koodi, siis sa saad seal video suurust ka valida, võta tiba väiksem sealt ;)

Liska ütles ...

aitäh! võtan arvesse! :)

Liska ütles ...

Njah, millegipärast ta enam kitsamaks ei lase teha. Valisin juutuubist kõige kitsama, aga see on ikkagi pisut lai. Parem siiski kui enne :)