Janu võitis!

Mõtleme nüüd kõik koos korraks selle üle, kas kolmapäeva õhtul üksi pudel hõõgveini ära juua on hea idee või mitte. Kohe hästi rahulikult mõtleme.

Eile jõin selle aasta esimese glöggi. Kavatsesin alguses ühe klaasiga piirduda, aga nii hea oli, et ühest sai peagi kaks ja siis oligi veel ainult tilk pudeli põhjas, mida ei sobinud enam alles jätta. Jägmine kord eelistaksin seltskondlikku joomist siiski. Ja soovitavalt mitte nädala sees. Tehke omad järeldused.

Minu isiklik (ja ma tean, et mitte ainult minu) eelistus hõõgveinidest on juba mitmeid jõule järjest Tulipunane Talleke. Sel aastal on tehtud uus pudelikujundus, mistõttu kohe ei leidnud teda poeriiulilt üleski. Aga leidsin sellise iseloomustuse:
Tulise maitse, sügava värvi ja rikkaliku aroomiga Tulipunane Talleke on magus naturaalne vein, mis on valmistatud kodumaistest värskeltpressitud marjadest loodusliku käärimise teel. Enne pudelisse villimist on veinile lisatud vürtside segu. Parima maitse saab kuumutatult 70 kraadini ning veelgi suurema maitseelamuse saamiseks võib joogile lisada rosinaid, mandleid, pähkleid, kuivatatud puuvilju või värsket ingverijuurt. Tulipunane Talleke on külmal talvepäeval hea sooja andev jook.







See on vana pudel, uue pilti ei leidnud...

Kommentaare ei ole: